Sabtu, 31 Mac 2012

Penderaan Emosi~~xD







aku mendera diri sendiri bila ak rindu kan kau...muhmmad hafizi,aku syg sgt kt 

kau...ap pon ak korban kn asl kn ko ngan ak kmbali bersama...tpi,ak da tk 

prcya kn ko...setiap thun kau mnipu aku...ko pkir ak nk prcye ag ke??

ok thanks..sy mtk maaf..awk cme ad ktika sy snang je.n awk tkda msa sy susah k.
AWK XLYK HDUP DGN SY.n sy mtk maaf tipu awk..sy just mnguji awak k. k 

la jga dri n crik org y syg awk k.

mesej terakhir dy...ak nie tk lyak utk ko???ahahaha...ak tau ak bodo,tk sbijak 

xgf2 ko,ak nie gemuk,taste ko an y kurus cm cicak kering...ak nie tong air..ak 

nie tk pndai dress up sbb ak tk mnat tyang kcntikan ak tok org laen...ak mmg tk 

lyak sbb ak nie tkde time ko sush...hahaha...pkir la blik,der....demi ALLAH ak 

sayang kau...tpi kau tu angkuh,brlagak..tk rti brsyukur~!!!

yerk ak sedo,ko tu ank org kaya....tk prnah rse hdup susah cm ak...dmi moto 

sggup gne duit blajo...yerk,ko jela the best kn...kau nk tau something???kau la 

jntan y mngejar hrte dunia dgn keegoan ko n ketidakmatangan ko dlm 

prhubungan..pandai ckp ak tk matang,skrg sape y tk matang...4 thun ak tggu 

ko...ak sggup tolak cinta orang y btul2 ikhlas ngan ak,aku jugak tolak pinangan 

dy semata mata kerana KAU!!itu ko kata ak tk brkorban tok ko??

hahaha...kalau ko menang award la kn,kau akan dapat PELAKON LELAKI 

TAK MATANG TERBAIK....hahaha...

walauapapun kau buat kat aku,ak setia menunggu kau DUNIA DAN 

AKHIRAT..andai kau da ad jdoh ngan org laen,ak akn trus kn hdup ak...brsama 

kenangan kau..kau mmg tkkn prnah fham perasaan orang lain..sbb tu tkde y 

pduli pasal perasaan kau...aku tak tau la kau baca ke tidak blog budak tak 

layak dgn kau nie...KARMA..kau tau apa itu KARMA??

KARMA nie,ap y kau buat kt orang kau akn dpt blik..dlm BI nye what u do 

either good or bad,u'll get it back..in other words,what goes around comes 

around!!

aku ada lagu khas untuk kau..mybe lagu nie memang terkena ngan hati aku y da 

hncur luluh n mmbuat kan ak benci lelaki...


Rindunya aku saat ini

Rindu padamu kasih

Puas ku cuba menghubungimu

Namun kau diam membisu

Apa salahnya diri ini

Kau seksakan hidupku

Pergimu tika ku memerlukan

Cebisan kasih dan sayang

Aku inginkan cinta yang berkekalan

Kau damba perpisahan

Ooo... ooo... ooo...

Menangis hatiku menangis

Mendengarkan khabar hiba

Terhiris jiwaku terhiris

Mengalir airmata

Sayang mengapa buat begini

Di saat rindu merah menyala

Kasih kusangka kau 'kan setia

Rupanya dikau bersandiwara

Sayang haruskah kita berpisah

Angkara orang ketiga

Janganlah kau pergi dariku kasih

Kerana kau masih kucinta

Ooo... ooo... ooo...

Sepi/Rindunya ku saat ini

Diri tersisih jauh

Kau tetap dengan keegoanmu

Untuk meninggalkan aku

Hmm... hmm...

Haruskah kita berpisah


aku sedar diri aku,bro..thnx sebab kau mnghancurkan hati aku LAGI...kalau 

kau mtk brsma blik,sori....wo tau yan nie~~~!!


write with sadness...
Miss_Loving_Muffins19

Rabu, 28 Mac 2012

Hati Yang Kau Sakiti

apa salah ak?
ko wt ak mcm gni...
ak ikhlas terima kau,mnyintai kau...
sama mcm dulu...
sikit pon tkde berubah...
tpi knp...kau mnyentap hati aku...
macam aku takde perasaan kau perlaku kn...


9.38pm,Mar 27
kite pts k. n tgl kn fie k


9.39pm,mar 27
nape


9.40pm,mar 27
xda pape k. kte pts n jgn ggu aq lg k. bye...


9.40pm
asl lak


9.48pm
ak nie tggul kn...tkde prasaan kn ko wt gni...
haha...bgus la kn..haha...trima kasih..ak ske...


9.59pm
stakat bagi jnji anjing,bek g mmpos,bodo...


6.07pm,mar 28
klo da nme player..smpai mati jd player..haha...
bodo nye ak prcya jntan tongong cm ko...haha...trima kasih..bye


6.13pm,mar 28
aq mtk maaf k. ckp la ap y ko nk ckp k..xda angin tkkn pkok brgoyang.. n tk pyh tpu aq lg k.


6.13,mar 28
ap y ak da wt


6.19pm,mar 28
ap slh ak!!


6.42pm,mar 28
ak plik la..ap slh ak?
ak setia ko tduh ak curang..ap seyh..ko pkir ko jerk y btul??
nk mng sgt amik der...


9.39pm,mar 28
kalau kau da ad tine len,tlg r k..
jgn nk bhan ak cm ak tkde prasaan..dlu ko nk sgt kpel..
ak tk nk...skrg ak trima kau seikhlas hati..setia ngan kau...
ini y kau blas??terima kasih...


10.11pm,mar 28
maafkan aku sbb ad wt ko skit hti walaupn ak tk tau ap silap ak..thnx sudi jaga ak walaupun skejap..
ak akn tetap tggu kau,,,jnji ak tetap ak pgang...lntak la ko nk kata ap...ak pgang jnji ak..thnx.bye




merah : anis
biru : ******






hati ak terguris..seperti mne tgan ak skrg...fie,ak syg gile kat kau..ap slh aku??knp ko tggal kn ak lpas ko bg hrapan..?hmm...siyes..ak sebak gile ko wt cm gni...klo ko bce blog ak,ak nk kau tau...ak syg giler kt ko~!!!!!!!



Khamis, 22 Mac 2012

JAP 7694 DALAM KENANGAN,TO JNM 1994 WELCOME TO OUR FAMILY~~=__=




ok...as you can see,this was an old school cars...well,it's belong to my mum...almost 36 years old this little charade be our family members...erm...but yesterday was a sad day because that was the last day i saw this car before it go to perodua...seriously,i'm crying while i was typing this story... 

well,malas nak speaking cgt...kreta nie da trlalu byk brjasa dalam family aku,mmg brat gile hati nak lpas kn dy pergi..mybe ad y anggap kreta mcm gni da cm besi buruk tpi,bg kluarga aku,inilah ahli kluarga...dulu mak aku brkerja keras utk bli kreta nie...kreta nie d trade-in oleh mak ak sbb bg dy,walaupon syg kreta y da byk brjasa nie,spare part dy susah nak crik...u know,enjin kereta nie bru tukar dua kali sahaja sepanjang 36 thun tu..dulu kereta nie la y mredah estate utk ambil aku,kereta nie la y anta aku ke sekolah,kereta nie la tmpat aku tido kalau aku mrajuk ngan mak ak..kereta nie sgt brmakne...duit y mak ak dpt sbb trade in kreta nie tak trnilai dgan knangan kami sekeluarga bersama kreta nie..

21/3/12
ak n sis ak mandy kn kreta nie,dlm hati tuhan sje y tahu,ak than perasaan ak y da kacau tu...mse otw ke perodua ak drive ke sana..mata tgk jalan,hati mnangis...ak hnya doa supaya kreta tu tk d trima tp,fkiran ak meleset...org perodua nk amik kreta tu...mak ak lega la,sbb da lpas stu bebanan...mse nak balik,ak kiss kreta tu...msuk dlm kreta...mata da berair menahan sebak...org perodua tu bole ckp "budak muda zaman sekarang mne nak bawak kereta macam nie,wat malu jerk" ...pehh,sakit hati aku dengar,cakap pndang aku plak tu...last,ak kluar dri kreta, n aku cakap direct "sape kata budak muda tak nak bawak kereta macam nie??ak redah bando bwk kreta nie,tkde rasa malu pon..malah ak bangga,setua kreta nie,dy da byk berjasa..so,nasihat aku...don't judge book by it's cover..'' haaa,tercengang org perodua tu,ak msuk blik dlm kreta n smbung mnangis...mak aku pon da trdiam...

malam tu ak pgi mkan ngan family aku...ntah la..kalau sesetengah org,yela nak dpt kereta baru mesti happy kan..tpi ak,kosong...blik tu..tgk kt garaj kereta JAP 7694 tkde..memang rasa kehilangan dy...
apa2 pon,dy tetap fmly...n ak harap kalau ad y membeli kereta charade family aku nie,tolong la jaga baik2..siyes,ak tangkap ngis nie...ok tutup kisah sedih aku dua hari lepas n ak akan show kn ahli kluarga y latest plak....






22/3/12
okeyh,as u can see this is my baby gurl...say hye to this picture...lol..juz kiddin'...ok,nie la pngganti charade kami...as u can see...i'm johorean okay..JNM 1994..plat first kua...well...untk area muar,yerk..kereta ak kuo dlu...ak sedih jgak la kn...JNL da out of seasons plak..ok kereta nie auto...agk kekok jgak la aku nak drive petang tadik...well,apa2 pon..this car my mum gave it to me to futher my studies...well,,i'll try me best to make her proud...well,tu jela kot y ak bole tulis...wt mse nie,ak hnya mrindui charade aku~~~x'(

Jumaat, 16 Mac 2012

Apa pon cannot~~xD

hri tu aku agk kebosanan..yela,,b aku bz keje...so aku pon sms dy bnde y lbih kurang cm biodata tu n kt bwah nie dy blas..siyes aku menyirap...dia mmg suke panggil aku gemuk..klo kluo brdua mmg tak sah kalau tk pggil aku gemok..eleh,gemuk2 aku pon dy syg jgak...huu..


nme : muhammad hafiziey
umo : 22
bezday : 1111
wrne kgemaran : white
lgu kgemaran : smua mnat
kwan bek : kwn2 tman maju
msuh : -
awk mahu sy jd ap utk awk : kekasih y setia n puas tuk sy
nme sye awk sve dlm fon : gemok myloving
awk bnci or syg sy : syg
np : awk kn dugong..huhu
3 sifat sy y awk suke
1- gedik
2- prangai bdoh2 gtu
3-awk sdap d pndg. huhu...




durjana punya budak...ap dugong2??!!huh!!




huhu..mrh plak..utk b plak pe?




nme : nurhanis
umo : 17
bezday : 1904
wrne kgemaran : merah
lgu kgemaran : jiwang only
kwn bek : huda , mas , suzie , atiq~~~=D
msuh : someone ~
awk mahu sy jdi ap utk awk : kekasih hati saya~~~=D
nme sye awk sve dlm fon : my_dak_gendut
awk bnci or syg sy : syg3
np : sbb awk doremon gemok!!
3 sifat sy y awk suke
1-ske membebel n gne prkataan "loghat"...haha
2-ske mngongkong(agknyer laa)
3-penyayang kot...~~~=_=




oren : aku
purple : dia




haha..kalau dia baca laa post aku nie..ak nak bg tau dia y aku syg dy sgt2...tak kira la dy pggil ak gemuk or dugong or cm ustazah dy...ak tau dy syg aku....~~~~i love you so much,b~~ooo...aku ada nama baru tok dy...MAT LOGHAT~~xD






                                               ~~my_dak_gendut~~
                                                        ~~ilysm~~